Actualitat

Ajuda’ns a difondre la campanya “Dóna’t per la Natura”

Dóna't per la Natura
Aquest Nadal volem fer un regal per la Natura: ajuda’ns a organitzar la primera gran campanya de donacions pel medi ambient a Catalunya.

Tu  coneixes les entitats ambientals, però moltes persones encara les han de descobrir.

En un context d’emergència climàtica i ecològica, a Catalunya trobem entitats ambientals que estan lluitant contra la pèrdua de biodiversitat, conservant al voltant de 40.000 hectàrees, recuperant hàbitats i espècies en perill d’extinció, i preservant els valors naturals dels espais que tenim a casa.

Tu això ja ho saps. I per això ens pots ajudar. 

Des de la Xarxa per a la Conservació de la Natura hem pensat que  aquest Nadal podem mostrar el nostre suport a les entitats ambientals organitzant una campanya solidària i recollir fons pels projectes en els quals estan treballant dia a dia a Catalunya.  Ens hem proposat aconseguir 20.000 € per a que  puguin portar endavant els seus projectes, a través de donacions a la plataforma Donant Ambiental.  

Ajuda’ns a fer arribar la campanya “Dóna’t per la Natura” a les persones del teu entorn a fer .

Prendre’s cura de la natura significa prendre’s cura de tot allò que fa possible la vida a la terra, i per això, podem dir que hi ha plena coincidència entre la persona donant, l’acció altruista de donar i la millora que pot generar aquest suport. En el fons, el que ens mou és trobar persones implicades, que es bolquin en la defensa del medi ambient, també més enllà d’aconseguir donacions. Per això la campanya es diu “Dóna’t per la Natura. La natura ets tu!“. 

Arrencarà el Giving Tuesday, l’últim dimarts de novembre, i estarà activa tot el mes de desembre. 

Ara mateix, saber que ens pots donar un cop de mà a fer d’altaveu per  arribar a un gran nombre de persones que fins ara no havien conegut les entitats ambientals seria per nosaltres una valuosa ajuda.

Inscriu-te ara per  sumar-te a l’equip impulsor de Dona’t per la Natura.

Rebràs materials, textos i imatges perquè puguis fer arribar “Dóna’t per la Natura” a les persones i col·lectius sensibles amb el mediambient del teu entorn. I et demanarem que ens ajudis a fer córrer per les xarxes socials.