Actualitat

El Campus Natura obre inscripcions!

La Fundació Catalunya La Pedrera obre el període d’inscripcions, fins al 9 de novembre, al “Campus Natura“, un programa que estimula el talent i fomenta les vocacions científiques de 30 joves estudiants de 1r i 2n de batxillerat amb un interès especial per la recerca en el camp de la conservació de la biodiversitat i la natura. Els 30 participants seleccionats acompanyaran a investigadores en temes de conservació de la natura per diferents espais naturals del territori català, on podran viure en 1a persona com es treballa en aquest sector. Aprofundiran en temàtiques com ara: reintroducció d’espècies, fauna salvatge, gestió d’espais naturals, canvi climàtic, ecosistemes marins, etc.

El programa consta de 8 sessions teoricopràctiques de dissabte o de cap de setmana, que es duen a terme durant el curs escolar entre els mesos de gener i maig 2023. La majoria de les sessions tenen lloc als espais naturals de la Fundació Catalunya La Pedrera: La Pedrera (Casa Milà), Muntanya d’Alinyà, MónNatura Pirineus, MónNatura Delta, Montserrat-Coll de Can Maçana i Món Sant Benet. En aquestes sessions es tracten temes relacionats amb la biodiversitat i la conservació del medi ambient i la natura.

El Campus Natura forma part del Life Green, un projecte de la Fundació Catalunya La Pedrera recolzat per la Comissió Europea que té el propòsit de mobilitzar, apoderar i generar consciència entre la ciutadania i en especial els joves, vers els objectius del Pacte verd Europeu.