Actualitat

El projecte LandLife rep el premi “Best Life Project” de la Comissió Europea

El projecte LandLife ha estat seleccionat entre els 27 “Best” LIFE Nature / Information Projects 2015.

El passat 31 de maig, en el marc de la GreenWeek 2016, va tenir a lloc a Brusel·les l’entrega dels premis dels Best Life Nature Projects 2015, amb un total de 27 projectes seleccionats, entre els quals ha estat premiat el projecte LandLife que la XCT va coordinar entre el 2011 i el 2014 (més info a www.landstewardship.eu). A més, durant la ceremònia es van donar a conèixer els 5 millors projectes d’entre els 27 (els “best of the best”).

Els premis reconeixen els projectes LIFE més eficaços i inspiradors en el camp de la protecció de la natura i el medi ambient que tenen una impacte molt positiu sobre el medi ambient, impulsen el creixement econòmic i aporten importants beneficis per als ciutadans europeus.

Des de la XCT celebrem enormement aques reconeixement rebut de la Comissió Europea i esperem poder liderar nous projectes europeus properament!

Com es van seleccionar els projectes?

Per a la puntuació dels projectes s’usen un conjunt de criteris elaborats per la Comissió Europea. Aquests criteris es centren en la contribució dels projectes, tant a curt com a llarg termini, a les millores mediambientals, econòmiques i socials; el seu grau d’innovació i transferibilitat; la seva rellevància per a la política i la seva relació cost – eficàcia.
Per a més informació podeu consultar: 
 – La nota de premsa emesa per la Comissió Europea
– El llistat dels 27 projectes Life Nature/Information seleccionats
– La galeria d’imatges de la ceremònia d’entrega dels premis