Actualitat

En Miquel Albareda s’incorpora a l’equip tècnic de la XCN!

En Miquel Albareda s’incorpora a l’equip de la XCN, gràcies al programa de Garantia Juvenil, on desenvoluparà tasques com a tècnic graduat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en història del món. Aquesta formació li permet entendre diversos àmbits de la globalització i els moviments de diàspores en àmbits transculturals. Puntualment, realitzarà altres tasques amb l’objectiu de donar un suport administratiu i comptable en la gestió de l’entitat, des de la gestió de la informació i l’arxivística.

També ha realitzat un grau superior de publicitat i màrqueting a l’institut de Vic. El que més valora és comunicar la importància de la conservació de la natura, ja que és important per comprendre el món que ens envolta i intentar incidir políticament per protegir la natura en tot el territori.

Ha treballat en diverses empreses com a administratiu i gestionant projectes. 

Podeu contactar amb ell mitjançant el correu malbareda@xcn.cat

Aquest contracte ha estat cofinançat per la Unió Europea. Ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.