Actualitat

Estrenem nova web i butlletí de la Taula Salut i Natura!

La nova web de la Taula Salut i Natura veu per fi la llum després d’alguns anys de treball col·laboratiu i multidisciplinar, per fomentar la visió d’Una Sola Salut, amb una mirada integradora on s’uneixen la salut de la natura i la salut humana.

Fruit del treball de la taula va sorgir la Declaració sobre la interdependència entre salut i natura a Catalunya, generant una comunitat de persones compromeses amb aquest binomi a través de les 124 organitzacions i 169 persones signants.

Si encara no ho has fet, et convidem a subscriure’t al nou butlletí de la Taula Salut i Natura, on trobaràs articles de reflexió, entrevistes i notícies d’actualitat per estar al dia dels projectes i iniciatives que sorgeixen per fomentar la relació entre la salut i la natura.

L’impuls de la Taula Salut i Natura és possible gràcies al suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la subvenció exclosa de concurrència pública 2022, emmarcada en el Pla de Treball DGPA – XCN 2021 – 2025