Actualitat

La Fauzia s’incorpora a l’equip de la XCN!

La Fauzia Taibi és estudiant del grau en Administració i Finances. Actualment, està acabant l’últim any de carrera. S’uneix a la XCN per formar part de l’àrea de comptabilitat i administració.

Durant la seva etapa de formació ha pogut aprendre a desenvolupar-se i aprofundir en temes relacionats amb la formalització dels contractes, gestió de nòmines, seguretat social, pagaments i altres tasques relacionades. D’aquesta manera, s’ha adonat que el món empresarial és l’àmbit laboral que més li atrau.

Li agrada molt viatjar i experimentar noves experiències en relació amb la natura. L’apassiona el món de la música, l’esport a l’aire lliure i sobretot passar el seu temps lliure amb les persones més properes, família i amics.

Podeu contactar amb ella a ftaibi@xcn.cat

La contractació de la Fauzia ha estat possible gràcies a la subvenció destinada a la contractació en pràctiques de persones joves en situació d’atur per a empreses i cooperatives de treball associat.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19.