Actualitat

La Natàlia Cuberos s’incorpora a l’equip tècnic de la XCN!

La Natàlia Cuberos s’incorpora a l’equip tècnic de la XCN per gestionar projectes d’àmbit agrari. Principalment, s’encarregarà de desenvolupar el projecte “Plantes Oblidades” en què la XCN participa conjuntament amb Eixarcolant, Fundació Emys, la Universitat de Barcelona i Sambucus.

Aquest projecte és finançat per la Fundación Biodiversidad en el marc de la Convocatòria d’ajudes per al foment de la bioeconomia forestal 2023 i sota el paraigües del «Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia – Next Generation EU”.

La Natàlia és graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Barcelona, estudis els quals ha complementat amb un postgrau en Dinamització Local Agroecològica a la Universitat Autònoma de Barcelona i un màster Erasmus Mundus en Gestió de boscos mediterranis i recursos naturals a la Universitat de Lisboa i a la Universitat de Valladolid. Vinculada amb el grup de micologia aplicada i incendis forestals de la Universitat de Valladolid. Té un profund interès pels aliments silvestres i del seu potencial per contribuir no només a la conservació de la natura i a la gestió forestal sostenible, sinó també pel seu valor social a les comunitats locals. Aquest interès és la fusió perfecta entre els seus estudis en agroecologia i silvicultura.

Durant el seu temps lliure, la podeu trobar voltant en bicicleta pel Garraf, pujant muntanyes, baixant avencs, o bé gaudint d’un bon llibre.

Podeu contactar amb ella a ncuberos@xcn.cat