Actualitat

Reunió del Consell Assessor de l’Observatori de la Biodiversitat, del qual forma part la XCT

El passat dimarts dia 26 de gener es va realitzar una reunió del Consell Assessor en el qual Eduardo Soler (Limonium) va participar-hi com a representant de la Xarxa de Custòdia del Territori.

El Club d’Excel·lència en Sostenibilitat és una agrupació de les grans empreses de l’IBEX 35 espanyoles per posar en comú aspectes relacionats amb la seva responsabilitat social empresarial en l’àmbit del medi ambient. Una de les iniciatives que té aquest club és l’observatori de la Biodiversitat, informe anual que realitza per posar de manifest la relació que les empreses tenen amb la biodiversitat, com les incorporen en les seves polítiques, quina visió en tenen i quines bones pràctiques poden ser presentades. Aquest Observatori té un Consell Assessor del qual en forma part la Xarxa de Custòdia del Territori.

En aquest consell, que va comptar amb la presència de representants de Fundación Biodiversidad, Fundación Global Nature, Endesa, Red Eléctrica Española, CEMEX, Lafarge-Holcim i Iberdrola, es van abordar qüestions sobre l’informe d’aquest 2016, incloent la millora en la selecció d’iniciatives a presentar com bones pràctiques i la reconfiguració de l’enquesta realitzada fa un any.

Una experiència molt positiva que permet posar en contacte les grans empreses amb la custòdia del territori.