Agenda

7/07/2022

II Simposi APS i SC Ambiental

Punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació de projectes d'Aprenentatge i Servei i Servei Comunitari Ambiental: els centres educatius, els ens locals i les entitats ambientals amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.

7/07/2022

Escola d’estiu del voluntariat 2022

La 23a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat tindrà lloc el 7 de juliol a la Universitat de Vic en una sola jornada de matí i tarda formada per tres tallers. L’edició recupera la presencialitat i oferirà activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

17/07/2022

Jove, ruralitza’t!

Davant l’emergència climàtica i ecològica, i el despoblament rural, les joves tenen un paper cabdal per construir un futur més just i resilient, amb les persones i la terra. En aquesta jornada coneixerem de prop el projecte “Ruralization”, l’Ecomuseu del Blat ens oferirà un taller pràctic d’elaboració de pa artesanal i la Càtedra del Món Rural de la UVIC-UCC farà entrega dels segons premis a la Innovació Rural.

29 i 30/09/2022

Fòrum d’Educació Ambiental 2022

El Fòrum d’enguany vol posar en diàleg i reflexió el binomi entre l'Educació Ambiental i l'Economia Social i Solidària, a partir de les diverses mirades professionals. L'objectiu és facilitar un debat on identificar els llocs de confluència entre l’EA i l’ESS, i conèixer projectes i professionals que hi treballen.

Històric