Actualitat

5 iniciatives solidàries que donen suport a la conservació de la natura

Compartim algunes de les  propostes  sorgides de persones i organitzacions els darrers mesos per donar suport a les entitats ambientals i la conservació de la natura.

1. La jove activista Olivia Mandle dóna 470 € al CRAM

Amb 13 anys, Olivia Mandle va decidir fer dibuixos per captar fons per la defensa del mar, la seva passió. Saps com ho va fer?

2. Worldcoo i Bonpreu-Esclat creen per primer cop una campanya de donacions pel medi ambient dedicada a la protecció dels boscos amb Selvans

És la primera vegada que una campanya de gran abast a Catalunya es dedica a una causa ambiental. Es fa servir l’estratègia de l’arrodoniment solidari. Saps quantes persones ja han fet la seva donació? 

3.Col·laboració entre l’empresa Omplim i l’entitat La Horda per la restauració de 3500m2 de bosc de ribera

Una iniciativa que ha estat recentment reconeguda als Premis Emas per la seva originalitat i innovació. Vols saber com s’ha coordinat aquest projecte Tandem?

4.Altra Running destina les vendes online del Dia de la Terra a la protecció del bosc de Milany

És possible que les efemèrides ambientals avancin en el reconeixement públic i es transformin de paraules a accions? Aquest és el pas que va decidir fer una empresa esportiva.   

5. Lymbus compensa la seva petjada de carboni protegint boscos al Pirineu

Lymbus ha calculat la petjada de carboni generada per l’empresa i els seus treballadors, i després han decidit que ho tenien que compensar. Així van fer.