Actualitat

El 27 d’abril, vine al FestiNat, l’aplec naturalista!

Ja pots aconseguir la teva entrada del FestiNat, l’aplec naturalista que tindrà lloc el dissabte 27 d’abril durant tot el dia a Can Moragues, Riudarenes (comarca de la Selva).

El FestiNat és una iniciativa de la Fundació Emys, Oxigenats, la Institució Catalana d’Història Natural i la Xarxa per a la Conservació de la Natura. Compta amb el patrocini del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la col·laboració de moltíssimes entitats!

No et pots perdre el dia de celebració i punt de trobada dels amants de la natura de casa nostra! El FestiNat és l’espai on connectar i intercanviar coneixement i entusiasmes entre naturalistes, petits i grans, acostar-se a la ciència que estudia la natura i a la gent que treballa per protegir-la. El lloc on gaudir de la natura amb una mirada curiosa i curosa!

A més, aquest any serà la 2a edició del FestiNat, i acollirà la presentació oficial de la Setmana de la Natura 2024. Des de la XCN hi serem presents donant a conèixer la programació d’activitats de la Setmana Natura i fent visibles les entitats de custòdia del territori i voluntariat ambiental d’arreu de Catalunya. També podràs conèixer la tasca que realitzen les entitats que coordinen el voluntariat als centres de fauna, i compartir amb nosaltres un alliberament de fauna!

El FestiNAT és obert a tothom, pensat per tenir cura de les diversitats, amb espais de calma i amb ombra, pensant en totes les franges d’edat -de la infantesa a la veterania-, nivells d’expertesa i sensibilitats. Obert a les arts -plàstiques, musicals, literàries, culinàries-, entenent que la natura també és cultura.

Segueix el compte @festinat_ a les xarxes socials per estar al dia de tot.