Actualitat

Impulsem la custòdia al Baix Ebre i al Montsià

En col·laboració amb el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià impulsem diferents accions per impulsar la custòdia del territori.

Fins l’octubre participarem en un projecte conjunt amb aquest Grup d’Acció Local (LEADER) per cercar oportunitats per la custòdia a les dues comarques en qüestió. Aquest projecte té diferents objectius: realitzar una cartografia detallada de llocs d’interès per la custòdia, cercar propietaris de finques interessats en la custòdia del territori, implicar el teixit empresarial en el suport a les entitats, potenciar els projectes de custòdia existents i treballar per la implantació de nous projectes, entre d’altres.

A més a més, al setembre realitzarem dues jornades, una dedicada a la custòdia municipal i una altra enfocada a entitats de custòdia, de les quals anunciarem la data aviat.

L’objectiu del projecte és dotar al Baix Ebre i el Montsià d’implantació de projectes de custòdia que ajudin a conservar el patrimoni natural així com a dinamitzar l’economia local a través de l’ecoturisme, els productes de custòdia, etc.

Aquest projecte compta amb el suport econòmic de: