Actualitat

Reserveu-vos les dates! Congrés sobre conservació, custòdia i voluntariat, i acte institucional de celebració dels 20 anys

Tal i com segurament ja heu vist, enguany la XCN celebra 20 anys de la seva creació! Per aquest motiu, al llarg de l’any organitzarem diversos actes. A continuació us en destaquem un parell, a fi que pugueu reservar els dies a la vostra agenda. Més endavant us donarem informació més detallada de cada acte:

– ACTE INSTITUCIONAL DE CELEBRACIÓ DELS 20 ANYS DE LA XCN

Serà el 19 de setembre a les 18h al Palau de Pedralbes, Barcelona.

 CONGRÉS SOBRE CONSERVACIÓ, CUSTÒDIA I VOLUNTARIAT EN LA NATURA

Seran 3 dies de congrés, del 2 al 4 d’octubre a El Jou Nature, Guardiola de Berguedà.

Com veureu ens ubiquem en un entorn idíl·lic que dona peu a la desconnexió de la rutina i connexió amb la natura! No hi ha excusa per no venir 😉

El congrés té per objectiu potenciar espais de trobada entre diferents persones i organitzacions que treballin en la conservació de la natura, a fi de poder compartir experiències i poder debatre sobre les temàtiques tractades.

Ens agradaria molt comptar amb tots vosaltres, ja que serà un espai on podrem veure’ns les cares, compartir, conèixer nous projectes i noves persones que els estan impulsant i fer xarxa entre totes. Properament farem una crida perquè presenteu les vostres propostes per les comunicacions curtes (espais de 10 min aprox. on podreu presentar els vostres projectes a la resta de persones participants).  

Aquesta acció és possible gràcies al suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la subvenció exclosa de concurrència pública 2023, emmarcada en el Pla de Treball DGPA – XCN 2021 – 2025.