Agenda

12/12/2021

Jornades de voluntariat als parcs, d’extracció d’espècies exòtiques invasores

En el marc del Dia del Voluntariat, participa el diumenge 12 de desembre a les jornades de voluntariat d’extracció d’espècies exòtiques invasores als Parcs Naturals d’arreu de Catalunya. A través de les Taules de Voluntariat als Parcs, s’han organitzat 5 activitats de voluntariat per tal d’erradicar diferents espècies vegetals que suposen una amenaça per a l’equilibri ecosistèmic dels espais naturals, com és l’ungla de gat, l’atzabara, el carpobrotus o la canya.

18/03/2022 - 03/04/2022

Curs de guia intèrpret del patrimoni natural i cultural

Curs organitzat pel Grup Natura Freixe, per aprendre a fer un bon guiatge del patrimoni natural i cultural. Els participants aprendran a preparar activitats guiades al camp perquè llueixin. Tindrà lloc a la Reserva Natural de Sebes (Flix, Tarragona) del 18 de març al 3 d'abril de 2022.

Històric

06 - 10/07/2020

Jornades sobre Espais Tests Agraris. Una aposta pel relleu generacional

Les jornades van dirigides a entitats, persones o altres organitzacions interessades en el desenvolupament rural, l'agroecologia, la innovació social o suport a l'emprenedoria agrari i especialment a aquelles entitats interessades a desenvolupar un espai test agrari.