Agenda

Històric

10/26/2020

Presentació de l’Atles de la biodiversitat. La riquesa natural de Barcelona

El proper dilluns 26 d'octubre a les 17.30 hores es presentaran les noves capes que s'han incorporat a l'Atles de biodiversitat de Barcelona i conversarà amb el periodista José Luís Gallego i el biòleg i president de l'Institut Català d'Ornitologia, Jordi Baucells sobre la riquesa natural de la ciutat.

10/10/20 - 12/10/20

2n Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC)

El congrés té la finalitat de presentar la feina que els diferents investigadors, grups ornitològics i entitats estan fent arreu d’aquest territori, que abasta zones amb lligams culturals i lingüístics.  El fil conductor d’aquest 2n COTPC són els ocells marins, als quals es dedicarà una atenció especial.

05/10/2020

Convenis i subvencions de custòdia fluvial. Jornada en línia

S’explicarà amb major detall què són els convenis de custòdia fluvial i com funcionen. També es presentarà la nova convocatòria de subvencions per a la recuperació de riberes de rius i zones humides amb convenis de custòdia fluvial.

3/10/20 - 11/10/20

Setmana de la Natura

És una campanya que agrupa activitats sense ànim de lucre, organitzades per associacions, fundacions, ajuntaments o0 escoles, per promoure la conservació de la natura arreu de Catalunya.

03/10/2020

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Esdeveniment que compta amb més de 130 activitats repartides en 17 blocs diferents, que són dutes a terme per 200 ponents nacionals i internacionals. Mostra, de forma amena però amb tot el rigor, que construir un model agroalimentari més sostenible és tant possible com imprescindible.