Agenda

18/06/2024

Vine a l’Assemblea General 2024 de l’Associació Propietats per a la Conservació de la Natura!

Assemblea de l'Associació Propietats per a la Conservació de la Natura. Jornada oberta a persones interessades en formar part de l'associació, en què es visitarà la finca de l'Avenc de Tavertet i es podrà descobrir el projecte de foment d'espais agroforestals, paisatges gestionats d'elevat valor mediambiental i la ramaderia regenerativa com a eina de gestió i motor de bioeconomia. També hi haurà una visita de camp a la Rocallarga.

25/05/2024

Assemblea General Ordinària de membres de la XCN

Com cada any des de la XCN celebrarem l'Assemblea General Ordinària de membres de la XCN. Aquest cop la celebrarem el proper dimarts 25 de juny, de 10:30h a 12:30h en format virtual.

Històric

01/09/2021 - 04/09/2021

Transhumància amb els cavalls de la Fundació Miranda

Itinerari de transhumància per desplaçar el ramat de cavalls recuperats de la Fundació Miranda a través de camins i senders ancestrals que travessen boscos i muntanyes, des del Pla de l'Orri fins la nova seu, al Cadí i a les pastures del Baridà (entre l'Alt Urgell i la Cerdanya). De l'1 al 4 de setembre.

28/07/2021 al 28/07/2021

Píndola ONLINE de medi ambient: Voluntariat Ambiental

El voluntariat és una eina clau de participació social en el medi ambient. Amb aquesta formació volem fer entendre el seu valor i promoure'l, així com facilitar un coneixement actualitzat del sector i de les possibilitats de participació en el medi ambient a través del voluntariat ambiental en les entitats ambientals a Catalunya.

6/07/2021

Cicle Salut i Natura. Sessió 5: El desplegament de la prescripció de natura

La prescripció social i de natura és una eina que permet als professionals de l’atenció primària remetre les persones a una sèrie de recursos locals no clínics. Tenint en compte que la salut de les persones està determinada principalment per una sèrie de factors socials, econòmics i ambientals, la prescripció social busca abordar les necessitats de les persones d’una manera holística. Al mateix temps, també persegueix l’objectiu de donar suport als individus a tenir un control més gran de la seva pròpia salut.