Actualitat

El projecte Resifarms (Erasmus+) estrena web

El projecte té per objectiu desenvolupar les capacitats dels agricultors i tècnics agrícoles en la conservació d’hàbitats semi-naturals

Recentment hem estrenat web per al projecte Resilient Farmlands: promoting education to boost ecosystem services of farmlands (Finques agrícoles resilients: promovent l’educació per impulsar els serveis ecosistèmics de les finques agrícoles), disponible de moment en català, castellà, anglès i francès.

Aquest projecte té per objectiu desenvolupar les capacitats dels agricultors i tècnics agrícoles en la conservació d’hàbitats semi-naturals, mitjançant l’elaboració de material formatiu (toolkit) de gestió, conservació i creació d’hàbitats semi-naturals, el disseny de projectes de conservació i la implementació d’alguns d’aquests projectes amb la participació de voluntaris.

Actualment s’està treballant en l’elaboració del material formatiu, que es preveu tenir disponible a la web a partir del febrer de 2021. De moment al web es pot trobar informació actualitzada sobre el projecte i les activitats i materials previstos, així com els detalls per a fer la reserva de places per a les formacions presencials.

El projecte Resifarms és liderat per la Fundació Emys i compta amb la participació, a més a més de la XCN, de quatre organitzacions més: Fundatia ADEPT (Romania), Conservatoire des Espaces Naturels du Languedoc-Roussillon (França), Comitato per le Oasi WWF dell’Area Fiorentina (Itàlia) i Český Svaz Ochránců Přírody (Txèquia).