Actualitat

L’11 de juny de 2022, corre per la natura a la Ultra Clean Marathon!

Totes les persones amants de la natura i l’esport ja us podeu inscriure a la cursa solidària per la natura, l’Ultra Clean Marathon, que aquest 2022 celebrarà la 4a edició el dissabte, 11 de juny.

La cursa té un vessant esportiu, ja que es recorreran 60 km entre Terrassa i Barcelona, alhora que es practica el “plogging“: córrer recollint residus als espais naturals per on transcorre la cursa. I també un vessant solidari amb la natura, pel fet que per participar com a equip (de fins a 12 participants) cal fer una donació a través del portal donantambiental.cat a un projecte de conservació de la natura.

Les inscripcions per a l’edició de 2022 ja estan obertes per a totes aquelles persones amants de la natura i l’esport que hi vulguin participar. La inscripció a la cursa és gratuïta, però per participar cal realitzar un donatiu mínim de 600 euros que anirà destinat íntegrament a una causa ambiental. El repte és superar el nombre de participants, així com les donacions recaptades per a causes ambientals de l’any anterior, quan es van inscriure vint-i-quatre equips i es van aconseguir recaptar més 15.000 euros.

L’esdeveniment tindrà lloc just després de la Setmana de la Natura, en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient i el Dia Mundial dels Oceans.

Participa a la cursa #perlanatura!