Actualitat

La Judit s’incorpora a l’equip tècnic de la XCN

La Judit s’incorpora a la XCN com a tècnica de comunicació i participació.

La Judit Piella és graduada en Ciències ambientals (UAB), estudis que ha complementat amb un màster en il·lustració científica (UdG) i un postgrau en il·lustració per a publicacions infantils i juvenils (EINA).

Abans d’entrar a la XCN, ha treballat a la Fundació Catalunya La Pedrera, dins l’àmbit de Sostenibilitat i Natura, com a tècnica de comunicació dels projectes científics i mediambientals que s’hi fan, on també ha co-coordinat un programa per al foment de vocacions científiques entre estudiants. Té experiència en educació ambiental i ha publicat 3 àlbums il·lustrats per a tots els públics.

Apropar-se al món naturalista i participar en projectes artístics li ha permès unir aquestes dues branques que inicialment poden semblar distants l’una de l’altra. Ha entès que l’art pot arribar a ser un mitjà de comunicació molt potent per difondre, generar consciència i promoure canvis en la societat vers la natura i el medi ambient. A les seves estones lliures li agrada anar d’excursió, al teatre, escalar i passar temps amb amics i família.

Podeu contactar amb ella a jpiella@xcn.cat