Actualitat

La Taula Salut i Natura crea la seva pròpia llista de difusió

La secretaria tècnica de la Taula, ha creat la llista de distribució de la Taula Salut i Natura, de la qual tothom se’n pot subscriure.

S’ha creat aquesta llista perquè tots els signants de la Taula i altres organismes i entitats interessades puguin compartir i rebre recursos, projectes i coneixement que puguin ser d’interès de tots els subscrits, i així ajudar a crear aquesta xarxa tan necessària entorn a la salut i la natura. D’aquesta manera es vol crear un ambient més transversal i bidireccional, on la comunicació sigui oberta i tothom pugui participar en la mesura que vulgui. Pròximament es començarà a activar la llista i donarem el tret de sortida perquè tothom pugui començar a compartir el seu coneixement i experiències!

Com subscriure’s?

La subscripció es fa a través d’aquest enllaç.  

S’ha d’omplir un breu formulari de subscripció, seguit del qual rebreu un correu-e on us demanarem que confirmeu la vostra subscripció. A partir d’aquí ja estareu subscrits i, per tant, rebreu tots els correus-e que les persones subscrites hi vagin enviant. Des de la XCN portarem el rol de gestionar i coordinar la llista.

Ús i recomanacions per al funcionament de la llista

Per enviar qualsevol informació a les persones subscrites a la llista, heu d’enviar un correu-e a salutinatura@listserv.rediris.es. El vostre correu-e serà enviat a totes les persones que hi estan subscrites.

Per tal de fer un ús òptim de la llista, us demanem que tingueu en compte les següents recomanacions:

  • Evitar respondre els correus-e enviats a la llista amb respostes simples tipus “molt interessant”, “bona feina!”, etc.. en cas de voler felicitar o fer missatges simples, heu d’enviar-lo a la persona que ha escrit, però no al correu-e de la llista. En tot cas, si es vol felicitar alguna iniciativa (per exemple), recomanem aportar informació rellevant que justifiqui el reconeixement públic que feu).
  • Intenteu exposar les informacions de forma clara i concisa. Eviteu redactar correus-e molt llargs.
  • Fixeu-vos si al correu-e que envieu hi teniu una signatura, on es descriu qui sou/a quina organització pertanyeu. En cas de no tenir-ho, recomanem que ho afegiu al final del correu-e, i així les persones destinatàries del correu-e sabran qui sou.

Si teniu algun dubte o problema amb el funcionament de la llista podeu contactar amb nosaltres a info@taulasalutinatura.cat

Aquesta acció és gràcies al suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la subvenció exclosa de concurrència pública 2023, emmarcada en el Pla de Treball DGPA – XCN 2021 – 2025.