Actualitat

L’Anna Surroca s’incorpora a l’equip tècnic de la XCN!

L’Anna Surroca s’incorpora a l’equip de la XCN, gràcies al programa de Garantia Juvenil, on desenvoluparà tasques a l’àrea de comunicació.

És graduada en Microbiologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació Científica per la Universitat de Barcelona. Per ella, comunicar en ciència i natura és important per comprendre el món que ens envolta i prendre decisions a favor de la conservació del territori i la seva biodiversitat.

Ha treballat al Museu de Ciències Naturals de Granollers, on es troba el Grup de Recerca BiBio que investiga en biodiversitat mitjançant l’ús de bioindicadors. Gràcies a la seva estada al museu, té experiència en voluntariats ambientals i ciència ciutadana. Dins la XCN, assolirà tasques de comunicació amb l’objectiu de transmetre les accions de la xarxa i les seves entitats membres.

Li encanta el mar, visitar cales tranquil·les i fer esnòrquel. Diu que al mar s’hi troba tant en calma que s’hi podria fins i tot adormir. Li agrada molt l’art contemporani i visitar exposicions.

Podeu contactar amb ella mitjançant el correu asurroca@xcn.cat

Aquest contracte ha estat cofinançat per la Unió Europea. Ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.