Actualitat

Nova incorporació a l’equip tècnic de la XCN

En Mathias s’incorpora a la XCN com a tècnic de projectes per sumar esforços en els projectes nacionals i internacionals de la Xarxa.

En Mathias és graduat en Biologia (UAB), i ha complementat aquests estudis amb un màster d’Ecologia del Canvi Global (Universitat de Bayreuth) i el màster de Formació del Professorat (UAB). Des de sempre, s’ha fascinat pel paisatge mediterrani i com és fruit de la interacció entre l’ésser humà i la natura. Ell us diria que s’hi sent a casa en aquell mediterrani on creixen arbres i la vegetació forma un magnífic mosaic amb la interacció humana. 

Abans d’unir-se a la XCN, ha passat pel Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari amb un contracte predoctoral on ha estudiat la ramaderia extensiva al Pallars. També ha tingut la sort de treballar a la consultoria Water, Environment and Business for Development, aquí d’entre altres coses s’ha dedicat a la redacció i execució de projectes de fons públics i privats. Quan acaba la feina acostuma a fer esport i caminar i així descobrir el territori. Si no es això li agrada cuinar, és clar, a poder ser productes locals o ecològics.

Podeu contactar amb ell a: mbrummer@xcn.cat