Actualitat

Participar en la Protecting Home al gener: proper repte de la Comunitat UCM

L’Ultra Clean Marathon llança un repte d’any nou dintre del seu pla d’entrenament Comunitat UCM: participar en la Protecting Home, de l’11 al 14 de gener, amb Albert Bosch.

Aquesta és una proposta de trobada física, per córrer a la natura i per la natura, fent equip, però respectant l’autonomia i les normes de seguretat.

La Protecting Home consta de 4 etapes que recorren la Costa Brava, des de Cantallops fins a Palamós. Es pot triar de participar en tot el recorregut, a una etapa completa – de 45 a 60 km- o un tram de 20 o 14 km.

Un cop inscrites a la Protecting Home, les persones membres de la Comunitat UCM es coordinaran amb Albert Bosch i Alan Fortuny en un grup de whatsapp per planificar els moments en grup o en autonomia, segons les necessitats i possibilitats de cada grup.

La Protecting Home i l’Ultra Clean Marathon són dues iniciatives esportives solidàries amb la natura. Començar l’any amb el repte de la cursa que recull fons pels boscos madurs és una bona preparació per la UCM, que es correrà el dia del medi ambient, en la que cada equip triarà l’entitat ambiental per la qual córrer.