Actualitat

Properes sortides! A quines us apunteu? Restauració de basses i creació d’una reserva de rapinyaires

Des de la XCN seguim amb les sortides del cicle de sortides “Endinsem-nos al territori”. Les pròximes setmanes en realitzarem 2. Us hi apunteu?

Dijous 27 d’octubreRestauració de basses, usos socials i voluntariat en un espai emblemàtic a Lliçà d’Amunt amb la Societat Catalana d’Herpetologia

Dissabte 5 de novembreCreació d’una reserva de rapinyaires amb la implicació de la propietat a Tona amb el Grup de Naturalistes d’Osona (sortida plena, però hem obert llista d’espera a la que us podeu apuntar per si hi han baixes d’última hora).

La participació a les sortides és gratuïta, però cal confirmar assistència al formulari d’inscripció.

VULL INSCRIURE’M-HI!

A cada sortida s’ofereix la possibilitat que els participants dinin plegats, promovent així un espai informal i complementari a la sortida per compartir experiències i teixir aliances. Podeu indicar al formulari d’inscripció si esteu interessats a dinar plegats.

Aquelles sortides on no es pugui arribar amb transport públic, els desplaçaments es fan de manera particular. Si algú no té cotxe particular o vol compatir-lo, que ho indiqui al formulari d’inscripció i des de l’organització ho tindrem en compte.

El Cicle de Sortides Endinsem-nos al territori és organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura. Compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació consulteu el fulletó informatiu del cicle.