Projectes

Taula "Salut i Natura" / Salut i natura en l’àmbit municipal

Gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, la XCN ha desenvolupat una sèrie d’activitats amb l’objectiu de promoure entre els ens locals de la província de Barcelona accions per augmentar l’aproximació i l’ús dels espais naturals per part de la ciutadania en benefici de la salut.

Entre les accions dutes a terme, destaquem el repositori, el mapa d’actors i la jornada “Parcs natuals i zones periurbanes, espais per a la salut”.

Si voleu conèixer més detalls d’aquest programa, rebre assessorament o fer-nos arribar les iniciatives que esteu duent a terme al vostre municipi, podeu contactar amb Sandra Carrera, scarrera@xcn.cat

Breu Repositori Salut i Natura en l’àmbit municipal

A continuació trobareu un recull de documentació de recursos, estudis i experiències sobre salut i natura, amb especial atenció a l’àmbit municipal. Conté més de 60 entrades.

Consulta’l

Decàleg per impulsar el binomi salut i natura en l’àmbit municipal

El decàleg té per objectiu facilitar, a escala municipal, l’impuls d’iniciatives de promoció de la salut vinculades als espais naturals, tot identificant els actors i actius. Aquest document és d’especial interès per a tècnics municipals.

Descarrega’l

Jornada “Parcs naturals i zones periurbanes, espais per a la salut”

La jornada va tenir lloc el passat 21 de juliol del 2021 en format virtual. Anava adreçada principalment a representants polítics i tècnics municipals, i va comptar amb la inscripció d’un centenar de persones.

Per a més informació podeu consultar el programa de la jornada, les ponències presentades i el vídeo resultant.